Wednesday, December 1, 2010

im going down :(

assalamualaikum w.b.t

orang cakap hidup ni macam roda . kadang kadang kita kat atas , kadang kadang
kita kat bawah . kalau macam ue , aku rase life aku sekarang memg btowl btowl
kat bawah , atas jalan raye & bawah roda . huh ? boley bayangkan ? hmm .
hidup aku totally da jadie mcm shit yang palg busuk sekali . grr . aku benci .
aku rase macam sesak jea dunia nie . kenape yea masalah nie perlu wujud kan ?
alangkah indahnya dunia tanpa masalah . but , ta best laa pulaa kalau ta de
masalah . hmm . apa apa je laa kan . apa yang tuhan bagi , aku terima . aku
percaya , segal kesusahan yang kita alami akan memberi kemanisan di
akhirnya . dugaan . Tuhan tidaa pernah menzalimi makhluknya . percaya ue
taw kawan kawan .

boyfriend ? hmm . tataw laa macam mane sekarang nie . semuanya salaa aku . kau ta salaa langsung . okay kita ta contact . fine , macam yang aku cakap . tipulaa kalau aku cakap aku ta rase kehilangan . but sometimes bila aku duduk depan cermin alone , aku terfikir . lebih baik macam ni , dia ta kan rase saket hati . dia ta kan bengang . even aku kerinduan , aku rase perasaan die jauh lebih bernilai sebab dia memamg seorang lelaki yang baik . ahaa , aku pulaa seorang perempuan yang perangainya macam langsi lagii gampang . aku sedaa . tp ta na berubah . macam yang dia cakap . maaf , bukan aku ta naa berubah tapi aku . . grr .. ntah laa . aku bukan seorang perempuan yang penuh dengan alasan . aku memang sala & aku deserve to get it .

B , kalau awak bace post nie , saye nak awak tawu . saya ta boleh nak janji apa apa sebab saya bukan seorang perempuan yang berkata manis , berjanji kosong . saya cuma perempuan biasa . saya akan cuba . tapi saya ta buley menjanjikan apa apa . saya harap awak faham & saya nak awak tahu , saya manusia biasa & saya mempunyai banyak keinginan . Saya nak awak tahu saya ta macam sesetengah perempuan yang menghambakan diri untuk cinta , saya bukan seorang girlfriend yang sanggup buat apa sahaja untuk her boyfriend & saya bukan awek yang sanggup berkorban apa sahaja untuk cinta sebab saya adalah saya . yang saya tahu , saya amat menyayangi awak . saya sangat sayangkan awak . saya sangat berharap , saya akan berubah . dan saya nak awak tahu , saya sangat rindukan awak . saya nak peluk awak . awak , saya minta maaf atas semua yang terjadi . awak maafkan ?

kawan , aku sayang sangat nan kau . kalau kau nak tahu , diantara semua girlfriend aku , kau laa yang paling aku sayang . aku ta suka orang cakap buruk tentang kau . aku ta suka tengok kau nangis . kalau kau nangis , aku mesti nangis jugaa . aku ta sanggup tengok . sayang aku ue sampaikan aku sanggup buat apa saja demi kau . aku sumpah . aku sayangkan kau lebih daripada orang lain , lebih daripada pakwe aku sendiri . pada aku , tiadaa orang lain yang lagi perfect daripada kau . walaupun aku sedar tiada manusia yang sempurna dalam dunia nie . aku sayang kau sangat girl , tapi kenapa cakap aku macam tu yea ? kenapa kau ta percaya kat aku haa ? aku sedeyh sangat tau , but tu sume ta kurangkan seinci pun sayang aku kat kau . aku percaya maybe kau tenshion kut mase cakap macam ue & aku pecaya kau ta sengaje . aku tahu daripada orang lain . aku akan buat buat tatahu apa apa depan kau sebab aku tak nak renggang dengan kau . aku sayang kau . aku rindu kau .

p/s ; hidup aku berantakan . and aku tak lesbian okay . aku cuma sangat menyayangi kawan aku . harap maklum .

ikhlas dari nadhirah .

5 comments:

  1. praying you to be up again.. chill nadd :)

    ReplyDelete
  2. relax sys , biar hilang dua ,jgn hilang semua .

    ReplyDelete
  3. im agree with youu , zafirah(:

    ReplyDelete
  4. i love you nadh!! <3
    byase laa life mmg cmtu...
    tp kadang2 jea...tak salu pun...

    ReplyDelete

kedaiKOPI;)