Sunday, December 12, 2010

KEBURUKAN & KEHODOHAN

guys , sory post nie cam jijik cket . HAHA . tapi ni laa dirie aku & aku tak malu nak tunjuk .
well , aku bukan type yang control cunn __ tah hape tah lagie kan . aku nie bajet jea lbeyh selalunya . bajet hot , bajet cun , bajet comel . tapi takpun .
HAHA . agagaga . Sila Lihat :)
aku sendirie pun gelie tngok pinture2 bengong nie haaa :) HAHA .



special post : lihatlaa keburukan && kehodohan Naddy Ekram .
HAHA . amek kau nyahh . sebelum nie picture sume kalau buley nak smpurna meletop gitue kan .
Nie pun sempurna juga , SEMPURNA alaa alaa ESAH LIMA PULO SEN :)
suka suka sahajaa . weeee . happy buat bnde nie . HAHA .




cehh . bodo gilaa muka . gelieee kan kan .
budak bajet comeyl memangg macam nie :)
HAHA . harap maklum .
muuahhh . tak sedar dirie punya naddy .
takpe laa , pls accept me for who i am . TYVM .
This Special&Ugly Kiss is special For
MY GREAT FOLLOWERS .
Thanks a Lot Babe & I Love You Guys :)
__sory menggelikan sikit , but saya ikhlass__
kalau taksuka buleyh bla .
aku tak peduli dengan kau .
byebye .

4 comments:

  1. ko da bosan sgt ke ?
    xde keje laen ke yg ag pekdah !
    haha :DD

    ReplyDelete
  2. nice post!!
    juz nk invite baca blog sembang kencang : www.fdausamad.blogspot.com
    baca 4-5 entry confirm ketagih...
    blog brader nie serius awesome!!

    ReplyDelete
  3. kebosanan anda tidak dapat dinafikan lagi sama sekali :)

    ReplyDelete

kedaiKOPI;)