Saturday, January 1, 2011

byebye home :(


hey guys and babes , im gonna leave all this things . facebook , blogger and whatever . yeah , im away . balik hostel laa , err aku bosan . tapi takpe , this is last year and whoa , bahagia laa kan . but im gonna have spm this year , and im soo soo scared . wish me luck baby , i'll try my best and ta naa main main daa , ofcourse . buat and cuba yang terbaik utk abah and mama . mereka banyak berkorban , ofcourse aku tanaa tgk mereka bersedih . saya sayang mereka . okay , even macam taknak balik but seriusly tak saba nak meet siblings & friendss . nak peluk segala bagai :)haha , imissthem badly . kalau ade mase dekat hostel nanti , i'll update ini indahnadyraa & online fb ofcourse . and hope soo laa aku ade mase and peluang . aku mesti akan rindu tido lambat , bangun lambat . gosh , dekat hostel kne bgn awal gila . wtf , aku benci . err . okay , takpe . naddy , awk kene cuba . sayangnya kan nak tinggalkan lapp nie . heyfie and mcm mcm lagie . yeah , bila masuk jea hostel esok , hidup baru bermula :) semoga semuanya baik baik sahaja . amin . i'll miss my followers & readers . i'll miss my friends dekat fb . yeah , contoh mcm khai , gan , syahir and many more , memang laa budak maktab , satu batch laagi . but sometimes kat maktab tak bertegur pun , rapat dlm fb jea . dekat fb nie , dgn sape sape pun boleh berkawan , berbestfriend , even kalau kat skola tuu tak pernah tegur pun kan . i'll miss that moments ofcourse . dlm fb and kat luar , smemangnya lain . hopefully , kita semua berkawan sampai bila bila . amin . need to go , esok kne gerak awal pagi . so , takecare & byebye readers :) iloveyou .

No comments:

Post a Comment

kedaiKOPI;)