Wednesday, June 16, 2010

where are you ?


her name nurul syazwani bt mustapha ,
stayed in taman bukit indah , cheras , near my house sajaa ,
sumpaa rndu gler kt dyee ,okey , aku en dok hostel ,
dsebabkan aku dok hostel , aku ta byk kwn kat cheras ney coz rmai yg pndaa or so watever , so , kawan aku kt sinie hnye laa dylaa n waney ney sajee ,
but lately ney aku n dylaa da lame gler ta lepak nan this gurl , slalunye , holyday jew msty kami lepak b' same same , tp sjak dye msok teknik ney memg da ta jmpe lgsg , i guess dad dye ta kasie dye kawan nan kitowg kowt , huh ! jahat sgt kew kite ney dila ,, kitowg ta dew un wat dajal kat org kew apew ke , tataw laa nape dad dye ta suke kami b'kawan nan ank dyee , erm , tapew laa , waney ney un , cntact2 laa kami , kaw da tawu dad kaw mcm ue , kaw text laa ktowg kew , kowl kew , nan aku memg laa adew text , nan dila ? aku sian taw nan dilaa ue , , ta an laa kaw da ta nak kwn bcause of ur dad je sayang ? ntah laa , memg laa org ckp ta bek lwn ckp ayah , tp klw mcm ney , kaw try laa ckp nan ayh kaw , pw yg dye ta suke nan kitowg , whatever un , kitowang syg sgt nan kaw n we're miss you waney , ney adew gmba gmba kite same same , sajaa mau mngimbas knangan , love , naddy ,

1 comment:

  1. Greetings from USA! I love your blog.
    Please visit me at:
    http://blog.sina.com.cn/usstamps
    Thanks!
    -Tong

    ReplyDelete

kedaiKOPI;)