Saturday, December 18, 2010

COPYCAT & LIAR

guys , inie ada satu story . hot punya .
hey babes , last night i look at my dashboard blog mcm biase . Look out for new update of sape sape punya blog yang aku follow laa kan , ofc . then , mcm biase aku akn baca semua yg baru di update laa kan . ouh , aku suka sangat satu blog nie . i love her words & writings . shes beautiful babes . mcm biase , speaking fluently laa ini minah . ngee .

tngahari tadi , im online . macam biasa usha dashboard & looking for a new update . then , bace semua new update . OMG , guess what peoples ? ada blog girls nie *nama takkan disebut . aku taknak dia malu . post dia SERIOUSLY sama gila babi dgn post dekat blog girls yang aku suka sgt ue . terkejot gilaa doe . seriusly , sama gilaa doe . gila gila punya sama laa . sungguh tak sangke doe . why must copy others babe ? semua sama cuma copycat nie tuka nama jea . and post title lain laa . ini bukan seakan akan , tapi seriously , copy & paste teros terosan . haiyoo minah , kalau nak jadi hot ke'english englishan kan , jgn laa smpai meniru 100% mcm ni wei . im not busybody but kau jangan laa fikir org takkan tahu doe . malu gilaa kan kantoi copy ? da laa copycat , then nmpk sgt laa kau lying bout post ue . ksian BF kau doe melalak lalak fikir bnde ue betul betul kan . sorry tapi i have to say that , kalau nak cari perhatian pun jgn laa smpai mcm nie . create your own babes . stop doing thiss .

aku taknak sebut nama dia or bagi link dia or apa apa jea laa kan sebab aku taknak kau malu . seriously , mesti segan gilaa kan kantoi dgn aku . hmm , stop okay . live your life with your own way is more better girls .

siapa makan cili , dia yang terasa pedasnya . ini hanya pengajaran .

8 comments:

  1. biar la dia . dia tak kcau hidup kau pon !
    adoyaii !

    ReplyDelete
  2. adoii , pedas pedas ! HAHA *baru pas makan sambal belacan :))

    ReplyDelete
  3. gan ; bukan copy aku laa der . ngee .
    hnis ; pedass la sgt :)
    paien ; sory , tak leyh gtau . dia dlm kategori kawan kaka gak .
    anonymous ; aku tahu kau kan yg aku mksd kan dlm blog ? kau trase kan ? sory kalau kau pk aku canang cite kau . tapi aku tak mention name kau . harap maklum . kau ubahlaa dirie . sume org tahu kau slalu mniru dlm exam n watsoever . ubah k . muka kau baik , org takkan sangke . tapi sekali kau kantoi , org akan igt . aku pun bukannye baik sgt . tak guna dpt markah tinggi tapi sbenarnya kau mniru . aku rase baek aku lagii yg failed belambak nie .

    ReplyDelete
  4. yeahh ! go naddy . kopi O teh kaww punya :D

    ReplyDelete
  5. sabo ye ka nadd :)) chill sajee . :D

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHA bapak lawak . copycat cem gampang !

    ReplyDelete

kedaiKOPI;)